Om Tesso

Tesso er en Benimar Tessoro 481, årgang 2022. Den er primært til privat brug, derfor vil du finde mere udstyr og bedre kvalitet end i de fleste udlejningsvogne.

Den er en lille, lækker kompakt autocamper på under 6 meter. Den har en fantastisk indretning til 2 personer, der ønsker masser af plads. Den sænkbare dobbeltseng kan, ved tryk på en knap, sænkes helt ned til sæderne i siddegruppen, så man nemt kan sætte sig op uden brug af stige. Sidegruppen også laves om til en dobbeltseng, så man kan sove fire i bilen, hvis man kun sænker den øverste seng halvt ned. Der er naturligvis også selepladser til fire. Løsningen med sænkesengen gør, at man får et kæmpestort køkken, en stor siddegruppe og et stort badeværelse med separat brusekabine med masser af plads.

Det store panoramavindue over førerhuset giver et fint lysindfald og kan åbnes for udluftning.

Tesso er en velisoleret helårscamper med bl.a. isoleret og opvarmet spildevandstank, udvendig forrude isolering, isoleret indgangstrin, ekstra kraftig varme system med 5,5 kw Webasto dieselfyr og Truma gasvandvarmer.

Den er bygget over en Ford Transit med automatgear, 170HK og bakkamera. Der er plisségardiner i førerhus og naturligvis myggenet i dør og vinduer.

Der kommer to kraftige litiumbatterier i bodelen samt solceller på taget, så I kommer ikke til at mangle strøm. En inverter gør, at I bliver helt uafhængige af at skulle tilsluttes landstrøm. Derved sparer man hurtigt kr. 100-150 pr. døgn, og man kan opleve den ultimative frihed ved at kunne fricampere.

Af udstyr kan nævnes markise, TV med Chromecast, diverse spil, køkkenudstyr, havestole og -bord til fire, en lille effektiv O-grill til gas med tilhørende bord, Thule Elite cykelholder til to cykler, gas-, narkose- og kuliltealarm samt brandalarm.

Solceller på taget